Produkty pro ail malaga (2)

Château Tourril

Château Tourril

V přechodu na ekologické zemědělství. Noční sklizeň. Fermentace v termoregulační nerezové nádobě, lisování. Zrání v termoregulační nerezové nádobě, zrání na kalech, technický korek z korku. Hlinito-vápencové půdy. Oko Barva růžová, světlá, s růžovými odlesky. Nos Ovocný, intenzivní, jemné citrusové aroma, lehké aroma čerstvého ovoce. Ústa Aromatické, štědré, široké, lehké tóny růže, lehké tóny citrusů, štědré tóny třešní, elegantní třísloviny, jemné třísloviny, tukové třísloviny, kulaté, mírně minerální, strukturované tělo, dobrá intenzita, dlouhá perzistence. Párování pokrmů a vína Studené předkrmy, krevety na grilu, grilované červené maso, asijské speciality, dezerty s červeným ovocem. Barva: Růžová Odrůda: Cinsault, Grenache Alkohol: 13% Objem: 300 cl (láhev)
Château Tourril HAVANA 2021 - AOP Minervois Rosé

Château Tourril HAVANA 2021 - AOP Minervois Rosé

CÉPAGE & PŮDY Cinsault 70% Grenache 30% Parcely: Crabides vesnice & Le Tourril Topografie: Hlinito-vápencové svahy, Hlinito-vápencová rovina, nadmořská výška mezi 20 a 60 m Alkohol: 13° VINIFIKACE Hrozny jsou sklizeny strojově brzy ráno, aby se zachovala veškerá čerstvost aromat. Pomalu lisováno ihned po příjmu do sklepa. Fermentováno v nerezových tancích při nízké teplotě s původními kvasinkami. Zrání na jemných kalech v nerezových tancích s regulací teploty až do lahvování po 8 měsících. DEGUSTACE Velmi světlá měděná barva. Vůně lákavá, opražené mandle, jemné koření, drobné červené ovoce. Měkký nástup, obalená chuť, bohatá, svěží s příjemnými vůněmi. Styl je expresivní, dobře středomořský. POUŽITÍ JÍDLA A VÍNA Gambas Objem (L): 0,75 Hrubá hmotnost (Kg): 1,4